Cat ma costa o trupa de cover la evenimentu meu?

Intreaba consultantii Dj For Party.

Artisti recomandati

Dj For Party va recomanda: Trupa Etajul 4 - Trupa cover, Anda Dimitriu & Night Lights Show, Adrian Nour si Trio Zamfirescu, Letitia Moisescu - Cover si Folclor, Dalma Band - Trupa Cover, Nicu Patoi & Berti Barbera, Berti Barbera & Trupa 13, Jezebel - muzică românească din perioada interbelică, melodii ale Mariei Tănase, chansonette, ritmuri spaniole şi sudamericane, fadouri, jazz, muzică clasică, Los Platanos - Swing, mariachi, Red Parlament - Doru Isaroiu, Spitalul de Urgenta, Maria Radu Band, Folclor autentic romanesc: Pancirel Taraf, Marius Ciprian Pop - Ardeal, Ciprian Istrate - Ardeal, Ovidiu Homorodean, Florin Vasilica si Ansamblul Teleormanul, Văru Săndel, Adina Roşca şi Cătălin Doinaş, Ansablul de dansuri CIOCARLIA. DJ FOR PARTY poate intermedia colaborarea cu orice artist doriti. Daca nu stiti ce artist vi se potriveste pentru evenimentul dvs, consilierii Dj For Party va vor ajuta sa faceti cea mai buna alegere, astfel incat sa se potriveasca ocaziei, bugetului si gusturilor dvs.
Despre trupa Etajul 4
TRUPA ETAJUL 4 Instrumentistii sai se mandresc cu un repertoriu bogat, national si international. Printre stilurile abordate pana acum se numara disco, pop, rock, funk, regae,etno, etc. Membrii trupei sunt: Vocal: Adrian Molnar (ex. Trupa 112) Vocal& Vioara:Lavinia Chitara: Emil Chican (ex.Spitalul de urgenta, VH2, Nicola) Bass: Vasile Malic (ex. Partizan, Nicola,Loredana) Trompeta si clape: Mihai Dima Tobe: Nicu Georoiu
Despre Letitia Moisescu
Letitia Moisescu a participat la Eurovision in 2011. Experienta artistei este vasta si abordeaza stiluri pop-rock, cover-uri bine interpretate,folclor..

ANDA DIMTRIU & Night Lights

Înainte de a ajunge la VOCEA ROMÂNIEI 2014, in finala, tânăra a lucrat alături de cântăreţi celebri în România, printre care Pacha Man, Vescan şi J. Yolo. În timpul audiţiilor pe nevăzute, Anda a cântat piesa "Crazy", a lui Gnarls Barkley, şi a întors toate cele patru scaune ale juraţilor. A ales însă să meargă mai departe alături de Marius Moga. Un proiect care se preteaza pentru partea de start-up a petrecerilor. Anda Dimitriu si-a lasat deasemenea propriul band in care abordeaza genul cover intr-un stil personal.

Adrian Nour si Trio Zamfirescu

Cu muzica merge bine, nu am inca vreun videoclip sau o piesa scoasa, dar am continuat colaborarea cu Trio Zamfirescu, care au fost la Romanii au Talent, cu care am cantat si in finala de la Vocea Romaniei. Noi am vrea sa scoatem o piesa, ei au una compusa, poate o facem impreuna. Nu stiu cum se va numi, Adrian Nour si Trio Zamfirescu sau invers. Mai cant cu o trupa de jazz, colaborarea a inceput tot de la Voce” , ne-a spus artistul.

Berti Barbera si Nicu Patoi

Un proiect pentru cunoscatori.

Pancirel Constandache cu Taraf

Adrian Belu si Pancirel Constandache suita instrumentala ruseasca LIVE
Cu peste 700 de concerte live și 9 ani de experiență, Popas Band este o trupă reprezentativă în zona de cover-band în România. Repertoriul trupei include cele mai importante cântece ale ultimilor 60 de ani, prezentate într-o manieră unică astfel încât atmosfera concertelor este mereu surprinzătoare. Înființată în septembrie 2006 de Marius Popa (Spin, Latin Expres, Jukebox, Foisorul de Foc), trupa are urmatoarea componență: Marius Popa - voce, chitară Medéa Bălănică - voce Amalia Uruc - voce Florin Șerban - chitară Gabor Pal - tobe Nelu Niculae - bas Gabi Pîndici - claviaturi

Red Parlament

Trupa Parlament se lansa in anul 1998 cu unul dintre hiturile pop rock cele mai difuzate la radiourile din Romania de pana atunci : Vine Vara! Si intocmai ca o vara plina de energie si valente solare a venit si aceasta trupa in peisajul muzical romanesc, urmand sa se impuna in topuri in anii ce au urmat cu piese de pe albumul Traieste ti viata( E frumoasa foc si Valul) si ramanand constanti in calitate si mesaj mai tarziu cu single ul Suflet pierdut, considerata una dintre cele mai frumoase balade romanesti. Doru Isaroiu, solistul vocal al trupei incepe in anul 2010 o colaborare inedita cu Trupa “de casa” a clubului True din Bucuresti alaturi de care impune un nou standard de energie si calitate a prestatiei scenice in gradina destul de fertila a trupelor de cover uri.

Spitalul de Urgenta - Dan Helciug

Trupa Spitalul De Urgenta s-a infiintat in anul 2000, cand Dan Helciug, fondatorul si "motorul" trupei, l-a intalnit pe culoarele Facultatii de teatru din Bucuresti pe Vali Craciunescu. Ei s-au imprietenit si au inceput sa cante impreuna. Apoi i-au cooptat pe Adrian Cheta, Catalin Dalvarea si Viorel Preda si au luat numele de Spitalul de Urgenta. Pe langa binele cunoscute piese proprii ale trupei, in concerte trupa vine si cu o serie de piese cover interpretate in stilul Spitalul de Urgenta.